Рецепти

Мармурові яйця до Великодня

Фарбуємо яйця оригінальним способом! Хід роботи: 1.Дрібно рвемо цибульне лушпиння. 2. Опускаємо яйце в мисці з водою і обвалюємо яйце в лушпинні, перевіряємо щоб все добре приклеїлася. 3. Виклада...

Що приготувати з щавлю?

Страви з ранньої свіжої зелені щавлю (зелені щі, борщі і супи, запіканки, салати, соуси, начинки для пиріжків та пирогів, консервовані зелені суміші і багато інших страви) обов'язково потрібно вк...

На сторожі краси

Будь-яка дівчинка, дівчина, жінка хоче виглядати красивою і бути самою бажаною. Саме тому з магазинних полиць змітаються у величезній кількості крему, маски і інші жіночі штучки. Здавалося б, що...

Блюда з кольорової капусти

У наш час шаленого темпу людина вже звик жменями ковтати різні вітаміни, думаючи, що цього його організму з таким темпом життя буде достатньо. Це не так. Ні які вітаміни в таблетках не замінять н...

Їжа і сон

Як всім відомо, здоровий і міцний сон – запорука не тільки гарного настрою, але і повноцінного життя і здоров'я. Саме тому так необхідно стежити за своїм харчуванням. Адже навряд чи постійні недо...

Цікаве про розчинну каву

Розчинну каву, так сьогодні люблять багато, пережив справжній тріумф під час Першої світової війни. Саме цей продукт був офіційно включений в бойовій пайок солдатів Америки. Було вже помічено, що...

Шпинат як різноманітність гарніру

Шпинат за кількістю йоду в своєму складі переплюнув всі інші продукти. До речі, саме йод, якщо ви не знали, сприяє продовженню молодості, так як уповільнює процес старіння клітин. Такі чином, шпи...

Корисні прянощі

Соду, цукор, сіль і крохмаль кулінари називають спеціями. І завдяки спеціям блюдо отримують однозначну смак. Це або солоний, або солодкий, або прісний, або гострий. Але якщо говорити про кулінарн...