Рецепти

Рецепти з ягід: що приготувати з жимолості?

Компот з жимолості вийде дуже красивим, освіжаючий смак з приємним тонким ароматом. Ягоди потрібно розкласти по полулитровым банкам до плічок і залити гарячим цукровим сиропом (на 1 літр води 400...

Грибний соус

Гриби це чудовий інгредієнт для салатів, других і перших страв, тобто вони часті гості на наших столах, але найкраще вони проявляють себе в соусах, роблячи їх ароматними і більш поживними. Грибни...

Готуємо кава-гляссе

Ви знаєте, як з'явилося кава-гляссе? Походження цього виду кави до кінця не встановлено. Багато хто схиляється, що глясе з'явилося в Австрії. Невідомий експериментатор вирішив подивитися, що вийд...

Дешеві страви на Новий рік

Новорічна пора - це не тільки свята і веселощів, а ще й душевні розлади з приводу цін, які в цей період року кожен раз стрімко піднімаються. Не потрібно засмученнями псувати собі свято, тим більш...

Ваш кави готовий!

Чашечка свіжозвареної ароматної кави Що може бути краще, ніж почути з ранку підбадьорливий запах улюбленого напою і насолодитися його неповторним смаком! Але спочатку необхідно оволодіти секретам...

Напої на Хеллоуїн

Отже, страви на святковий стіл на Хеллоуїн майже готові. Залишилося лише подати напої і можна йти вбиратися, щоб гості, переодягнені в костюми відьом і міфічних істот, не застали вас зненацька. О...

Рецепт класичних сирників

Це блюдо знають всі люди різного віку і положення в суспільстві. Їх готують у всіх ресторанах і будинках. Судячи з опитувань у журналах кулінарії – це самий смачний, бажаний і поширений сніданок....

Приготування рубленого листкового тіста

Перш ніж говорити про рецепті, слід сказати, що листкове тісто складається з води, маргарину, борошна і трохи солі. Щоб приготувати справжнє тісто, потрібен час і витримка, оскільки цей процес пр...