Як заварювати ягоди годжі - 4 корисних рецепта

В даному матеріалі, присвяченому того, як заварювати ягоди годжі ми не будемо зупинятися на питанні корисних властивостей і застосування цих плодів. Про це ви можете прочитати в нашій попередній статті, цілком розкриває дану тему - Годжі. Цілющі властивості і застосування ягоди годжі. Ми цінуємо ваш час і постараємося стисло і лаконічно відповісти на питання, яке вас цікавить. Отже, почнемо.

Як заварювати ягоди годжі - 4 корисних рецепта

Як заварювати ягоди годжі – 4 кращих рецепта

  • Відвар ягід годжі для схуднення. Вам знадобиться 1 ст. ложка сушених ягід годжі, які необхідно буде засипати в 500 мл чашку, залити повністю окропом, накрити кришкою і оберніть махровим рушником. Після цього дайте настоятися вмісту протягом 20 - 30 хвилин. Отриманий настій не слід змішувати з цукром або медом. Він п'ється двічі в добу, вранці і увечері не менш, ніж за 4 години до сну. Залишилися на дні ягоди краще всього з'їсти для поліпшення їх дії. Для посилення ефекту спалювання жирових тканин можна також додати в настій дрібно нарізаний імбир, який також буде допомагати боротися із зайвими кілограмами і целюлітом, детальніше про нього ви можете прочитати тут - Як схуднути за допомогою імбиру і усунути целюліт?
  • Чай з ягодами годжі. Вам потрібно чорний чай, сім сушених ягід годжі і лимонний сік. Засипте звичне кількість чорного чаю в заварювальний чайник, додайте туди ж 7 ягід годжі, залийте окропом і накрийте кришкою. Наполягайте чай протягом 15 - 30 хвилин, після чого чай готовий до вживання. Розливаючи чай у чашки додайте в кожну з них по кілька крапель лимона. Також можна додати меду за смаком, але тільки температура води повинна бути до 40C. У цьому випадку мед збереже всі корисні властивості.
  • Чай з ягодами годжі і хризантемою. Залийте 1 ст. ложку ягід годжі 200 мл окропу, а після охолодження води до 75 - 80 C додаємо в нього 2 квітки хризантеми, накриваємо кришкою і наполягаємо все це протягом 20 - 30 хв.
  • Зелений чай з ягодами годжі, м'ятою, мелісою і лимонним соком. Засипте в чашку невелику кількість зеленого чаю, 1 ст. ложку ягід годжі, трохи меліси і м'яти, залийте окропом, накрийте кришкою і дайте настоятися протягом 15 хвилин. Додайте в чай часточку лимона або кілька крапель. Дайте чаю охолонути до 40 C і покладіть мед за смаком. Чай готовий.

Це кращі рецепти відварів і настоїв з ягодами годжі, і трохи повправлявшись ви зможете добре відчувати і відповідно комбінувати різні інгредієнти з ягодами годжі і отримувати свої корисні склади або можете прочитати їх тут - Як правильно вживати ягоди - 9 способів. Сподіваємося, що наш матеріал «Як заварювати ягоди годжі?» надав відповідь на ваше запитання. Ми раді вітати вас на нашому сайті і чекаємо вас в гості знову.

Схожі статті: